Werkplekken voor zelfstandig professionals

ZZPers

Hub is voor zzpers die graag met andere ondernemers in een grote ruimte willen werken. Die serieus aan de slag willen of zijn in hun onderneming. Die sociaal zijn en hun kennis willen delen. En die een vaste werkplek zoeken maar niet in een afgesloten kantoor willen zitten.

Neem contact op!

Buiten

Is het mooi weer en zit je binnen te werken? Hier pak je je spullen op en ga je lekker in de tuin verder. Ook lunchen we buiten als het zonnetje schijnt. Door de aanleg van de moestuin hebben we straks onze eigen oogst op tafel staan. In de tuin is genoeg plek om je fiets te stallen. Er zijn een aantal parkeerplaatsen en deze willen we reserveren zodat je je klant een gratis plekje kunt aanbieden (vol = vol).

Kruisbestuiving

Hub88 was niet ontstaan zonder kruisbestuiving. Zodra je binnenstapt en je openstelt gebeurt dit vanzelf. Bij Hub88 werken mensen uit diverse werkvelden en in verschillende fasen van hun ondernemerschap. Zowel starters als zp-ers die al jaren een eigen bedrijf hebben kunnen aanschuiven. Iedereen kan elkaar inspireren en van elkaar leren. Naast je eigen bedrijf kunnen er nieuwe projecten en samenwerkingen ontstaan.

Samen lunchen 

Dagelijks lunchen we gezamenlijk. Samen aan één grote tafel leren we elkaar nog beter leren kennen. Natuurlijk ben je vrij om zelf je iets mee te nemen, maar voor € 6,00 kun je delen in de verse salade,  het brood en de sappen die Hub88 verzorgd. De gezamenlijke lunch is geen verplichting, maar wel een mooi moment om elkaar te spreken.

Workshops

In Hub88 worden verschillende workshops georganiseerd door Hubleden tbv de ontwikkeling van je bedrijf en als ondernemer.Workshop Linkedin,social media training,time managment en zzp in Balans zijn hier enkele voorbeelden van.check de agenda voor de data.Wil je graag naast je lidmaatschap ook workshops of trainingen geven?HubLeden krijgen vanaf 25% korting op de ruimte.

Community

Bij Hub88 voelen de mensen zich betrokken bij elkaar. Er wordt met je meegedacht op zakelijk én persoonlijk vlak. Naast de spontane momenten kun je als lid vanuit je eigen expertise voor elkaar leerzame workshops en bijeenkomsten organiseren. Voorbeelden hiervan zijn de Time Management Workshop van Corien Plaisier en ZZP-er in Balans van psychologe Carla Schellings.