Een werkplek waar je een goed gevoel (er)bij krijgt en leuke collega’s

Door december 26, 2016Nieuws

De werkplek van 2017 is een duurzame werkplek waar je een goed gevoel bij krijgt.

Hub88 is voor 90% een duurzame werkplek en maakt gebruik van sfeervolle gerecyclede meubelen & materialen. En is gemaakt of aangeschaft bij locale ondernemers.
Hub88 verlicht de ruimte met Led verlichting en gebruikt groene stroom van greenqoice. We scheiden afval en in het voorjaar gebruiken we de koffiedrap in de tuin voor het groeien van de moestuinplanten.


De meeste ondernemers in de Hub zijn op hun eigen manier in meer of mindere mate  bezig met milieu, voedsel en duurzame samenwerkingen die passen in de ‘ nieuwe economie’

Ondernemen doen we samen!

Veel zzpers hoppen met een laptop van flexwerkplek naar flexwerkplek waardoor contacten met anderen vluchtig blijven en samenwerkingen kort of van weinig betekenis. Dit kan op korte termijn je misschien iets opleveren maar vaak op langer termijn werkt het niet omdat je elkaar persoonlijk niet goed kent. Voor goeie samenwerkingen neem je de tijd elkaar te leren kennen.
dames-hub88

In de Hub zijn de contacten tussen de zelfstandig ondernemers vaak duurzaam en niet vluchtig doordat ze in één ruimte werken en elkaar met regelmaat zien.
Zzpers leren elkaar vaak eerst beter kennen voordat er samenwerkingen ontstaan.
De dagelijkse gezamenlijke lunch en de loop naar koffiebar zijn van die simpele momenten om elkaar even te spreken.

hub88-lunch-breda
Je visitekaartjes kun je in de Hub vaak in je zak houden omdat je elkaar al kent omdat je op dezelfde plek werkt.
Afhankelijk van je eigen houding en hoe vaak je aanwezig bent gaat het netwerken als vanzelf, dat krijg je gewoon gratis bij je werkplek.

Een persoonlijke klik en vertrouwen is een goeie basis voor een fijne duurzame samenwerking met andere zzp-ers.
Door te kiezen voor een vaste plek zoals in Hub88 ontstaan gemakkelijker samenwerkingen die op langer termijn goed zijn voor de ontwikkeling van jezelf & jouw bedrijf.

hub88

En vergeet jezelf natuurlijk niet. vanuit een fijne basis van een vaste werkplek of locatie creëer je rust, focus, je hebt fijne zzp collega’s om je heen.
Je kunt je succes momenten weer delen en gaat aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis.

stippels-socialpepper-hub88

Een mooi duurzaam ondernemend 2017 gewenst!

Lieve groet,

 Daniëlle

Laat een reactie achter