Succesvol ondernemen in de nieuwe economie.

Hubnetwerk event met Kees Klomp, Exclusief voor ZZP & MKB Breda!

Koop je ticket!

Kees Klomp is bedrijfsadviseur, inspirator en schrijver van het boek ‘De betekeniseconomie’. Hij gaat ons in Hub88 vertellen hoe we als ondernemers kunnen meebewegen in deze nieuwe economie.

Wie is Kees Klomp?

Na de agrarische, industriële en de kenniseconomie zijn we nu beland in de vierde economie, namelijk de betekeniseconomie. Deze economie draait om een sterke behoefte aan zingeving en maatschappelijke meerwaarde kunnen bieden als zelfstandig ondernemer en als mens.

We willen niet meer alleen geld verdienen, het goedkoopste product, het grootste huis en de meeste winst maar we willen ‘gelukkige’ succesvolle ondernemers zijn. Het draait om zingeving van ons bestaan.

Zo zie je ook dat de behoefte aan eerlijke producten en diensten groeit, steeds meer mensen zijn zich  bewust van de meerwaarde hiervan. Bijvoorbeeld het bedrijf TOMS dat schoenen verkoopt. Bij elke aankoop wordt een deel geïnvesteerd in ontwikkelingsprogramma’s over de hele wereld. Zo krijgt een aankoop van een paar schoenen een meerwaarde waar anderen ook beter van worden.

Ook eerlijke lokale producten worden steeds meer bewust aangeschaft. Het hoeft niet meer het goedkoopste product te zijn, als het maar een meerwaarde heeft voor jezelf en de ander hier beter van wordt.

“ succesvolle ondernemers en de winnaars zijn de bedrijven die maatschappelijk een positief verschil kunnen maken; bedrijven die de leefwereld van mensen significant verbeteren. Dit maakt het succes in de Betekeniseconomie” -Kees Klomp

Programma

  • 15:00 uur Ontvangst met Koffie en thee
  • 15:30 uur Kees Klomp
  • 16:30 uur workshop Betekeniseconomie.
  • 17:30 uur Netwerkborrel

Kosten: €45,46  (incl 2 consumpties & fingerfood)

Parkeermogelijkheden voor het event

Parkeergarage: Vlaszak  (5min lopen).

Parkeergarage: Chasseveld (7 min lopen).

Wat is het restitutiebeleid?

Betaalde tickets kunnen NIET worden gerestitueerd, de opbrengst van dit evenement zal aan een goed doel worden geschonken.

Meer weten over Hub88?

Hub88 is een flexwerkplek community in het centrum van Breda. In Hub88 werken verschillende expertises samen in een grote ruimte, zo heb je weer collega’s en ontstaan nieuwe samenwerkingen.

Dagelijks is er een gezamenlijke lunch verzorgd door de hostes van Hub88.

In Hub88 staan zelfstandig ondernemers open voor elkaar, worden trainingen en workshops gegeven t.b.v je ontwikkeling als ondernemer en voor de groei van je eigen bedrijf. Een eigen werkplek heb je al vanaf €250 pm (ex btw) www.hub88.nl