Heb jij ook focus nodig als ondernemer? Ondernemen hoef je niet alleen te doen, in Hub88 kun je het samen doen.

Door augustus 16, 2017Nieuws

Heb je vanuit je luie stoel in het zonnetje nieuwe plannen kunnen maken voor het najaar? De zomer is vaak een rustige tijd om eens goed na te denken over welke zaken je graag anders zou willen aanpakken.
Welke dromen wil jij graag uit laten komen met je onderneming? En wat hoort hier niet meer bij?

Misschien heb je besloten toch een aantal zaken uit te besteden die energie kosten of beslis je een andere richting in te slaan die ten goede komt van je onderneming. De zomer is alweer bijna voorbij en het is tijd om met je nieuwe plannen aan de slag te gaan. Maar hoe pak je dat aan?

Het begint bij vertrouwen in jezelf en de juiste mindset. ( ik spreek uit ervaring 😉
Sta open voor de veranderingen die zullen gaan plaatsvinden binnen je bedrijf en in jou als ondernemer.
Soms kunnen de nieuwe stappen onwennig aanvoelen maar voel je al wel dat het de juiste weg is.
Het kan enorm helpen je nieuwe inzichten te delen met andere ondernemers. Je zult merken dat veel ondernemers tegen dezelfde vraagstukken aanlopen. Ondernemen? je hoeft het echt niet alleen te doen.

In de Hub vind je naast je werkplek een aantal ondernemers die diensten aanbieden die jou verder kunnen helpen met je bedrijf en je groei als ondernemer.

Marc Vos organiseert bijvoorbeeld een ‘Mastermind’ waarbij je met een groep ondernemers ( buddy’s) gaat kijken naar jouw onderneming en waar je je zakelijke vraagstukken kunt neerleggen.

Carla schellings is psychologe en ondersteunt  in ‘zelfzorg’ voor professionals, ze geeft je inzichten waardoor overbelasting kan worden voorkomen en je scherp blijft in je vak. Ook organiseert Carla binnen de Hub de intervisiegroep “ondernemers in balans”. deze zal in het najaar ook weer van start gaan.

Corien Plaisier is o.a een kei in het verscherpen van je missie en visie voor je bedrijf. door middel van brainstormsessies laat ze helder zien wat je volgende stappen kunnen zijn.

En Sylvie van de Haar verruimt je blik op alle fronten met haar inspirerende workshops. Sylvie geeft zowel individuele coaching als groepstrainingen binnen bedrijven. na een sessie met Sylvie kun je weer met een frisse blik aan de slag.

En zo hebben we nog meer ondernemende collega’s die je op een werkdag in de Hub kunnen inspireren en graag met je meedenken bij de koffietafel 😉

Vanaf €150 pm heb je al een mooie werkplek in de Hub, kom je een dagje gratis proefdraaien?

‘Ondernemen hoef je niet alleen te doen, je kunt het samen doen’

Lieve Groet,
Danielle

Laat een reactie achter