Wat is er zo leuk aan flexwerken?

Door december 1, 2015Nieuws

Soms kom je gewoon concentratie te kort om thuis lekker door te werken. De was, de buurvrouw, een kind die thuis komt uit school, het zijn allemaal redenen om je te laten afleiden. Af en toe is het gewoon fijn om met maar één of twee dingen te doen, je laptop en je telefoon op een flexplek te werken. Daar ben je niet de enige die iets moet doen en voor je het weet verzet je bergen werk.

Flexwerken in een community is nog leuker

Bij HUB88 bieden ze je meer dan alleen een flexplek. De voordelen zijn legio en wat mij betreft de reden om me aan te sluiten bij deze flexwerkplek. Samen lunchen, een luisterend oor van mede Hub-leden, meejuichen als je een opdracht hebt binnengehaald. De besloten Facebookgroep waar je werkelijk alles kan delen. En natuurlijk de eigenaren van HUB88, Daniëlle en Silvia, die connecties maken tussen mensen die elkaar volgens heb echt moeten kennen. Zij bieden nog meer dan een luisterend oor, namelijk echte belangstelling voor jou en jouw bedrijf.

Proefkonijnen

De meerwaarde zit heb ook in al die actieve mensen die met nieuwe dingen beginnen en proefkonijnen nodig hebben. De leukste trainingen worden hier aangeboden met HUB korting. De godinnenworkshop, zzp in balans of Time Management Verder is er altijd wel iemand waar je mee kan afspreken een keertje te gaan ‘zitten’. Dat houdt in dat je jouw creatieve ondernemende idee of nieuwe weg voor jouw bedrijf toetst bij een mede hub-lid. Zo kom je met een kritische meedenker een forse stap verder met je bedrijf en gebeuren er echt dingen in plaats van dat het bij praten en denken blijft. Een topplek die flexplek. Nooit gedacht dat het me zoveel zou brengen.

1 reactie

  • Danny Verhoeven schreef:

    Het gevoel dat je er niet alleen voor staat (en een beetje collega’s om je heen) maakt ondernemen een stuk leuker. Wanneer onderling ook open staan om hun eigen netwerk te delen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Laat een reactie achter