De warmte van Hub88

Door mei 7, 2015Nieuws

En dan begin je aan een nieuw avontuur. Zelfstandig ondernemer sinds 1 januari 2015. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Alleen: Hoe doe je dat eigenlijk dat ondernemen? En hoe zorg je ervoor dat je niet verpietert op je zoldertje?

Alleen op de wereld

Als ZZP-er of ZP-er (klinkt toch beter dat Zelfstandig Professional) is het verleidelijk om alleen op je zolderkamer te blijven hangen terwijl je druk, druk, druk bent met je klanten. Ben je als mens een type dat meer op zichzelf is gericht dan kan de eenzaamheid al snel toeslaan. Gelukkig komen er steeds meer initiatieven (landelijk en regionaal) waarbij ZP-ers elkaar op zoeken.

Kruisbestuiving

Door elkaar regelmatig te ontmoeten verdrijf je de eenzaamheid en nog belangrijker: Leer je nieuwe mensen (= ondernemers) kennen! Hier komen nieuwe opdrachten uit voort, samenwerkingen, spannende enerverende wereldverbeterende ideeën en wie weet wat nog meer! Alleen rijst de vraag: Waar vind ik de hierboven genoemde initiatieven en welke past er bij mij?

Hubsakee!

Ik was op zoek naar warmte, vrijheid (vooral geen enge verplichtingen), aardige mensen, een leuke, comfortabele en niet te dure (beginnende ZP-ers hebben volgens mij echt nooit budget) werkplek. Die vond ik in de Boschstraat op nummer 88. De toegevoegde waarde van deze flexwerkpleklocatie (onthouden voor scrabble!) ligt naar mijn mening in het feit dat de individuele ondernemers elkaar graag verder helpen.

Eén voor allen en allen voor één

Dat “ons” gevoel geeft veiligheid, mogelijkheden om te sparren, te leren en de kans om samen te werken, waar bij andere flexwerklocaties het meer ieder voor zich is (heb ik uit betrouwbare bron vernomen).

Stoelmassages, yoga, workshops, spar-sessies, een interne facebookpagina en binnenkort hopelijk ook een eigen Hub ZP-ers netwerkbijeenkomst. Een bijeenkomst waarbij een ieder zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn.

De toekomst

In mijn visie zullen er de komende jaren nog meer ZP-ers bijkomen in onze economie waardoor een locatie als Hub88 perfect is om je als ondernemer (verder) te ontwikkelen. Als de warmte zoals deze er nu is blijft bestaan en de individuele ondernemers het elkaar gunnen om te groeien dan kan het bijna niet anders dan dat er ons mooie dingen te wachten staan.

1 reactie

Laat een reactie achter