Actieve communityleden

Debby Koijen

Interieur ontwerpster voor bedrijven

Ilse Verbeek

Eigenaresse IV Marketing

Lilian Hoencamp

Eigenaar De HR Hub

Jeff Wolters

Jeff Wolters

Eigenaar Jeff Wolters Media

Lanke Broeders

Natuurgeneeskundige

Als natuurgeneeskundige begeleid ik mensen naar ‘gezond voelen, gezond voeden, gezond zijn’. In mijn praktijk meet ik door welke fysieke en emotionele klachten er zijn en hoe deze te behandelen zijn. Heel boeiend vind ik de klachten waar de gewone huisarts niet veel mee kan (zoals stress, darm, depressie, gewicht).

Bij de Hub schrijf ik mijn boek dat gaat over voeding, emotie en gezondheid. Hiertussen ligt een relatie die nog onvoldoende bekend is en onze gezondheid enorm kan verrijken. De ontspannen sfeer op de HUB ondersteunt me in het kunnen blijven concentreren.

Leonie Jeurissen

Grafisch vormgeefster

Veronique van der Waal

Journalistieke producties en tekstschrijfster bij www.veroniquevanderwaal.nl

Richard Vermeer

Eigenaar Social Pepper

Social Pepper verbetert de kwaliteit van jouw online aanwezigheid! Social Pepper, voor social media trainingen, wordpress website development en website onderhoud.

Het Hub netwerk is voor mij een warme en leuke omgeving om te werken en om als ZZP-er andere ondernemers te ontmoeten.

Marc Vos

Trainercoach en eigenaar van www.iamgiven.nl

Corien Plaisier

Marketing adviseur

Het klink misschien raar, maar na twintig jaar gaat het maken van reclame voor Toyota en Lexus en het werken met super vette budgetten toch vervelen. Na het halen van mijn Master in Brand Management besloot ik mijn kennis en ervaring in te gaan zetten voor andere branches.

Na een paar maanden onthaasten besloot ik voor mezelf te gaan beginnen. Stippels & Co bouwt een herkenbaar en zichtbaar en vindbaar merk van jouw kantoor of bedrijf. Dat is hard nodig in deze werkelijkheid waar de kritische klant alles zelf wel kan vinden op het internet. En als hij of zij hulp nodig heeft graag vooraf wil kijken bij welk bedrijf of kantoor ze hun vraag neerleggen. Daarom is een krachtige merkprofilering aan te raden.
Verder geef ik, 22 weken per jaar 1 dag in de week marketing en communicatie lessen bij het HBO TIO in Eindhoven.

Vanaf juni 2015 werk ik geregeld bij HUB 88, omdat ik het na 22 jaar loondienst toch miste om thuis te komen van mijn werk. De sfeer bij de HUB is leuk, je kan lekker doorwerken en tussendoor toch wat mensen spreken. Dat is dan weer goed voor je netwerk. Ik ontmoet wekelijks leuke nieuwe mensen die daar net als ik komen werken.

Rigean Pungi

Eigenaar Hub88

Carla Schellings

Psycholoog

Ik ben Carla Schellings en al twintig jaar werkzaam als psycholoog op het gebied van Arbeid en Gezondheid, waarvan het merendeel als zelfstandige. In Psychologiepraktijk Carla Schellings begeleid en coach ik mensen die met mensen werken, zoals psychologen, therapeuten en coaches, maar ook leidinggevenden en P&O-ers.

Daarnaast geef ik inspirerende workshops en trainingen o.a. op het gebied van zelfzorg. In 2015 heb ik op de HUB mijn boek Take Care! Zelfzorg voor professioneel begeleiders geschreven. Zo’n schrijfproces vraagt om concentratie en focus en ik kon die in mijn thuispraktijk niet altijd vinden, daarom zocht ik een flexibele werkruimte. Ik heb meer gevonden dan alleen focus: fijne contacten, samenwerking en een locatie voor mijn workshops.

De HUB biedt mij de ruimte om nieuwe creatieve producten, samenwerking of ideeën te laten ontstaan. Ik word er heel blij van om hier te werken!

Bianca

Boekhouder en administrateur